Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στην Αγγλία

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στην Αγγλία

Gazzetta team
Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στην Αγγλία

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ των Κανάριων Νησιών χαρακτηρίζουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία. Τώρα, εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο Αργεντίνος θα συνεχίσει τη Λας Πάλμας.

Μπίλεφελντ - Σεντ Πάουλι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αρχικά, οι Ισπανοί εμφανίζονταν βέβαιοι ότι ο Ματέο Γκαρσία θα παρέμενε στην Ελλάδα. Ακολούθησε η δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης είχε πουληθεί, αλλά όχι σε ελληνική ομάδα. Στη συνέχεια, ήταν σίγουροι για την παραχώρηση του παίκτη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, σημειώνουν ότι ο 22χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέρμιγχαμ και ότι θα συναντήσει τον Πάκο Ερέρα ο οποίος εργάζεται στο τεχνικό επιτελείου. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει και τυπικά μέσα στο επόμενο 24ώρο και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί από την Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα