Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια του φιλικού με την Μπενφίκα!

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια του φιλικού με την Μπενφίκα!

bet365

Ο Παναιτωλικός καλεί τον κόσμο του να δώσει βροντερό παρών στο διεθνές φιλικό της Παρασκευής με την Μπενφίκα και για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων!

Λοριάν - Παρί FC με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγρινιώτικης ΠΑΕ σχετικά με το σημαντικό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στους Πορτογάλους αναφέρει: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Παναιτωλικός δίνει διεθνές φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπενφίκα Β, την Παρασκευή 2 Αυγούστου με ώρα έναρξης 19.30. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Πέμπτη 1 Αυγούστου από τις 10.00 έως τις 15.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 13.00 έως την έναρξή του, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές τους είναι 15 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (θύρες Vip, 1 και 2) και 10 ευρώ για το πέταλο(θύρες 6 και 7).

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2019-2020 και για γυναίκες – παιδιά, η τιμή του εισιτηρίου στη μεγάλη κερκίδα είναι 10 ευρώ με την επίδειξη της κάρτας τους. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση της θέσης τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα