ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία για Μπασάκσεχιρ

ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία για Μπασάκσεχιρ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία για Μπασάκσεχιρ

bet365

Μάριος Οικονόμου, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γιώργος Γιακουμάκης συνέχισαν και σήμερα τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν τις τελευταίες μέρες.

Μία προπόνηση (αντί για δύο που είχε αρχικά προγραμματιστεί) είχαν για σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς έπειτα από απόφαση του Μιγκέλ Καρντόσο το απογευματινό πρόγραμμα δεν θα λάβει χώρα στα Σπάτα.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με την Μπασάκσεχιρ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δουλεύει χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Οι Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης συνέχισαν και σήμερα τα ατομικά τους προγράμματα και (όπως είναι γνωστό) αναμένεται να επιστρέψουν μέσα στην εβδομάδα πριν τα ευρωπαϊκά ματς για τα προκριματικά του Europa League. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ η αυριανή προπόνηση θα λάβει χώρα το πρωί στις 09:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα