Φερέιρα - ΠΑΟΚ: «Ο Καντουρί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα»

Φερέιρα - ΠΑΟΚ: «Ο Καντουρί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα»

Φερέιρα - ΠΑΟΚ: «Ο Καντουρί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα»

bet365

Σε μια απίθανη δήλωση προχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει προπονήσει στην καριέρα του!

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» μιλώντας στους απεσταλμένους κλήθηκε να σχολιάσει την συνολική παρουσία του μεταμορφωμένου προς το καλύτερο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος από την στιγμή που άλλαξε ρόλο και θέση μέσα στο γήπεδο είναι ένας… άλλος ποδοσφαιριστής, απ’ αυτούς που συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση πραγματικά είναι εντυπωσιακή λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω, αλλά θα το πω… Ο Ομάρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα!».

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ελ Καντουρί πριν αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες ενημερώθηκε για την ατάκα του προπονητή του, αλλά δεν θέλησε να τη σχολιάσει, χαμογέλασε με νόημα και είπε απλά «ευχαριστώ»

Το σίγουρο είναι πως ο Μαροκινός ήταν το πρόσωπο της προετοιμασίας. Με εξαίρεση ένα μικρό τραυματισμό του στο πρώτο στάδιο η αλλαγή θέσης και ρόλου τον αναγέννησε του έδωσε κίνητρο. Μάλιστα αρκεί να φανταστεί κανείς ότι πριν ένα μήνα ήταν με το... ενάμιση πόδι εκτός Τούμπας, έχοντας σχεδόν συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης. Ευτυχώς, για τον ΠΑΟΚ και τον Φερέιρα, οι Βέλγοι δεν προχώρησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ελ Καντουρί, που έδειχνε να μην συμφωνεί με τον προηγούμενο ρόλο του στην ομάδα γι'αυτό τόσο τον Ιανουάριο, όσο και το καλοκαίρι ψάχτηκε για να φύγει με μεταγραφή, μοιάζει να είναι ένας... άλλος ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα