Ολυμπιακός: «Ο Σαμπάολι θέλει τον Γκιλιέρμε στη Σάντος, εκείνος δεν γυρίζει στη Βραζιλία»

Ολυμπιακός: «Ο Σαμπάολι θέλει τον Γκιλιέρμε στη Σάντος, εκείνος δεν γυρίζει στη Βραζιλία»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Ο Σαμπάολι θέλει τον Γκιλιέρμε στη Σάντος, εκείνος δεν γυρίζει στη Βραζιλία»

bet365

Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει ότι ο τεχνικός της Σάντος, Χόρχε Σαμπάολι θα επιθυμούσε την απόκτηση του Γκιλιέρμε από τον Ολυμπιακό, όμως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Πέραση» στη Βραζιλία φαίνεται πως έχει το όνομα του Γκιλιέρμε, το όνομα του οποίου εμπλέκει σε μεταγραφικά σενάρια με τη Σάντος η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αργεντινός προπονητής εισηγήθηκε στη διοίκηση των «Santásticos» την απόκτηση του 28χρονου μέσου, θεωρώντας πως θα ενίσχυε τον άξονα της ομάδας. Εντούτοις ο ίδιος ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, είχε δηλώσει πως είναι «όνειρο» η συμμετοχή στο Champions League και πως πρόκειται για τη σπουδαιότερη διοργάνωση στην οποία μπορεί να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Σαμπάολι απέρριψε τις περιπτώσεις των Ματέους Ροσέτο της Ατλέτικο Παραναένσε και Τζόνι Λούκας της Παρανά και πλέον καλείται να βρει τον ιδανικό για το κέντρο της ομάδας του.

Ο Γκιλιέρμε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα