Επιστρέφει στην βάση του ο ΠΑΟΚ

Επιστρέφει στην βάση του ο ΠΑΟΚ

Επιστρέφει στην βάση του ο ΠΑΟΚ

bet365

Στο δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχώρησε από το Χορστ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, μετά από δέκα ημέρες παραμονής στο Χορστ της Ολλανδίας.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με τη φιλική αναμέτρηση κοντά στη Φορτούνα Σιτάρντ (1-5) με τον Άμπελ Φερέιρα να δίνει ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης με τους ποδοσφαιριστές του στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την πρώτη μονομαχία με τον Άγιαξ στις 6 Αυγούστου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πετάξει μέσω Ντίσελντορφ και αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Δεν επιστρέφουν οι Εσίτι και Ελ Καντουρί που έλαβαν σχετική άδεια για να ταξιδέψουν στο Βέλγιο, ο Κρέσπο για την Ισπανία, ο Βαρέλα για την Πορτογαλία, ενώ ο Μπίσεσβαρ παρέμεινε μαζί με την οικογένειά του στην Ολλανδία,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα