Βέρνμπλουμ - ΠΑΟΚ: «Γίνομαι πιο δυνατός και θα δώσω τα πάντα»! (vid)

Βέρνμπλουμ - ΠΑΟΚ: «Γίνομαι πιο δυνατός και θα δώσω τα πάντα»! (vid)

Βέρνμπλουμ - ΠΑΟΚ: «Γίνομαι πιο δυνατός και θα δώσω τα πάντα»! (vid)

bet365

Για τις δύσκολες στιγμές μετά τον τραυματισμό, για το «δέσιμο» με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, αλλά και για την πρόκληση των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ μίλησε ο Πόντους Βέρνμπλουμ που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από επτάμισι μήνες! ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αναλυτικά, ο Σουηδός χαφ μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV τόνισε:

Για την επιστροφή του στις προπονήσεις: «Προλάβαμε και δεθήκαμε με τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο. Με πίεσαν και με βοήθησαν για να επιστρέψω πιο δυνατός και θα κάνω το ίδιο και εγώ για αυτούς».

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, υπάρχει ένα καινούργιο τεχνικό επιτελείο και οι βάσεις μπαίνουν από την αρχή. Οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά ήταν πολύ καλές. Υπάρχει η πρόκληση των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ, αλλά όλη η ομάδα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της».

Για τον Εσίτι: «Δεν έχω προλάβει να έχω πλήρη εικόνα. Θα πρέπει να βρεθεί χημεία μεταξύ μας και να στηθεί ένα δυνατό σύνολο».

Για το πως περνάει στον ελεύθερο χρόνο του στην Ολλανδία: «Στο γυμναστήριο η δική μου δουλειά είναι αυξημένη, κουβαλάω μαζί μου το λαπτοπ μου και έχω παίξει 14 σεζόν στο Football Manager. Δεν σκέφτομαι να ακολουθήσω καριέρα προπονητή, αλλά θα συνεχίσω να παίζω Football Manager για διασκέδαση».

Για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και το τραγούδι του στο... karaoke night της ομάδας: «Είναι κάτι μεταξύ σεβασμού και διασκέδασης, ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα. Για να τραγουδήσω ξανά θα πρέπει να πιω πολλά ποτά, δεν ήξερα ότι θα βγει το video στην δημοσιότητα (σ.σ γέλια)».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουν να δώσω ότι έχω και δεν έχω στο γήπεδο. Γίνομαι πιο δυνατός όταν βγαίνω στο γήπεδο και θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα όταν βγω στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα