ΠΑΟΚ - Αλ Τααβόν 1-1

ΠΑΟΚ - Αλ Τααβόν 1-1

ΠΑΟΚ - Αλ Τααβόν 1-1

bet365

Ο Άμπελ Φερέιρα στην αναμέτρηση με την Αλ Τααβόν (1-1) έδωσε... γεμάτο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θεωρητικά δεν προορίζονται για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ κι αυτοί «άρπαξαν την ευκαιρία» με την εικόνα τους, ειδικά στο 2ο ημίχρονο! Ο Ίνγκασον το γκολ του Δικεφάλου.

Με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο φιλικές αναμετρήσεις (σ.σ ο ΠΑΟΚ παίζει και στις 8μμ με την Φορτούνα Σιτάρντ) ήταν δεδομένο πως κόντρα στην Αλ Τααβόν ο Άμπελ Φερέιρα θα έδινε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που συνηθίζουμε να αποκαλούμε ως... ρεζέρβες, αυτούς δηλαδή που δεν προορίζονται σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον για το βασικό σχήμα. Από την άλλη για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές πάντα είναι μια ευκαιρία να... φωνάξουν στον προπονητή «είμαστε εδώ» κι αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Αφού ο Δικέφαλος ξεπέρασε όπως ήταν λογικό το... παγωμένο πρώτο ημίωρο (πρώτη φορά αυτό το σχήμα αγωνίστηκε μαζί) εν συνεχεία έβγαλε το καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, ισοφάρισε με τον Ίνγκασον, ενώ προς το φινάλε είχε κι άλλες ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς και να πάρει μια ακόμη φιλική νίκη. Βέβαια το σκορ μικρή σημασία έχει και σε αυτή την περίπτωση.

Αυτό που μετράει είναι πως οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν πάθος, είχαν διάθεση και έβαλαν... ευχάριστους πονοκεφάλους στον Πορτογάλο προπονητή όσο αφορά την συνέχεια και τις επίσημες υποχρεώσεις των νταμπλούχων. Μοναδικό... μελανό σημείο είναι ο τραυματισμός του Μίσιτς, που αποχώρησε στις αρχές του 2ου μέρους με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστρεμμα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46' Μελίσσας), Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μίσιτς (53' Κάτσε), Αουγκούστο, Λημνιός, Στοχ (71' Λάμπρου), Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.

Αλ Τααβόν: Ντος Άνιος, Ταβάμπα, Ταλάλ Αλί, Ραμπί, Φερνάντες, Αμισί, Μανταλά Αλί, Αουγκούστο Ράμος, Χασάν, Μανούλ, Αμπντουλμάγεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα