ΠΑΟΚ: Μια άκρως «ασπρόμαυρη» βραδιά με τραγούδι στο Χορστ (vid)

ΠΑΟΚ: Μια άκρως «ασπρόμαυρη» βραδιά με τραγούδι στο Χορστ (vid)

ΠΑΟΚ: Μια άκρως «ασπρόμαυρη» βραδιά με τραγούδι στο Χορστ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έστησε σκηνικό... Eurovision στο Χορστ, οι παίκτες του «δικεφάλου» πήραν το μικρόφωνο και έκαναν χαμό! Όλα τα λεφτά οι Έλληνες, νικητής ο Ελ Καντούρι, τραγούδησε μέχρι και ο Φερέϊρα! ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «κάποιοι το λένε ομάδα. Εμείς συνηθίζουμε να το αποκαλούμε οικογένεια γιατί έτσι το νιώθουμε».

Η αναφορά γίνεται για την απίστευτη βραδιά που έζησαν τα μέλη της «ασπρόμαυρης» αποστολής στο Χορστ της Ολλανδίας, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΠΑΟΚ να διαγωνίζονται, με νικητή τον Ομάρ Ελ Καντουρί, στο «καραόκε».

Όλοι πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν μέχρι και ο Αντερσον Εσίτι που μετρούσε μόλις λίγες ώρες από την στιγμή που είχε υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Είπαμε, ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια…

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι μία δύσκολη περίοδος. Πολλές μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένεια, πολλή και σκληρή δουλειά με προπονήσεις και φιλικά, δύσκολες συνθήκες, εγκλεισμός σε ένα ξενοδοχείο. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο.

Λογικό είναι λοιπόν παίκτες και επιτελείο να αναζητούν τρόπους να σπάσουν την ρουτίνα και να κάνουν την παραμονή στο Χορστ όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Το βράδυ της Τετάρτης (24.07) στο Parkhotel στήθηκε μία οικογενειακή βραδιά, γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι. Οι ποδοσφαιριστές, αλλά κι ο προπονητής αποφάσισαν να τσαλακωθούν. Πήραν τα μικρόφωνα και έγιναν μία παρέα.

Το ωράριο έγινε λίγο πιο ελαστικό, το αλκόολ αντικαταστάθηκε από νερό και ισοτονικά, αλλά το πάρτι ήταν ξέφρενο. Κάποιοι τα πήγαν περίφημα, όπως οι δύο φιναλίστ Ελ Καντουρί και το ζευγάρι Ενρίκε – Ροντρίγκο , με τον Μαροκινό να κερδίζει στο φινάλε την παρτίδα. Άλλοι προσπάθησαν, αλλά… δεν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Στα highlights της βραδιάς η συμμετοχή του Άντερσον Εσίτι που μπήκε στο διαγωνιστικό κομμάτι την τελευταία στιγμή, αλλά πήρε πολλές και θετικές κριτικές από την κατά τα άλλα αυστηρή κριτική επιτροπή, αλλά και οι ικανότητες του Αμπέλ Φερέιρα στο τραγούδι, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα