Επίσημο: Ο Μπουχαλάκης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό (pics)

Επίσημο: Ο Μπουχαλάκης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Ο Μπουχαλάκης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό (pics)

bet365

Ολυμπιακός και Μπουχαλάκης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή έως το 2022.
Το νέο deal περιλαμβάνει αύξηση των αποδοχών του Κρητικού μέσου αλλά και μπόνους. Η ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο του παίκτη (σ.σ. που και σε αυτήν την περίπτωση πέφτει την ίδια χρονιά με την ανανέωση του Φορτούνη, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά των καινούριων συμβολαίων τους στον Ολυμπιακό) που θα είναι έως το 2022 και του οποίου την παραμονή ήθελε ο Μαρτίνς:
Ανανέωση συνεργασίας με Μπουχαλάκη. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα