Παναθηναϊκός: Οι... κερδισμένοι των πρώτων φιλικών

Παναθηναϊκός: Οι... κερδισμένοι των πρώτων φιλικών

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι... κερδισμένοι των πρώτων φιλικών

bet365

Αχιλλέας Πούγγουρας, Νίκος Βέργος και Κωνσταντίνος Κότσαρης έχουν καταφέρει να ανεβάσουν τις μετοχές τους στον Παναθηναϊκό μέσα από την παρουσία τους στα πρώτα φιλικά επί ολλανδικού και βελγικού εδάφους.

Κάθε προετοιμασία μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία, ώστε να βγουν ποδοσφαιριστές στο προσκήνιο που δεν λογίζονται ως βασικοί και να βάλουν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή για την συνέχεια της σεζόν. Ακόμη και με την ανεβασμένη παρουσία τους, είναι ικανοί να αλλάξουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τούτο το καλοκαίρι, ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει μέχρι στιγμής τρεις ποδοσφαιριστές από αυτούς που πέρυσι δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να ξεχωρίζουν στα πρώτα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει κερδίσει την θέση δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο και έχει πάρει άριστα με τις γεμάτες και ουσιαστικές εμφανίσεις του. Ο νεαρός στόπερ που πέρυσι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, φαίνεται να πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στα υψηλών απαιτήσεων φιλικά με Φέγενορντ και Άγιαξ ήταν εξαιρετικός και δεδομένα βρίσκεται στην κορυφή της λίστων των μέχρι τώρα κερδισμένων.

Στην ίδια λίστα είναι φυσικά και ο Νίκος Βέργος. Βρήκε γκολ στο Ντε Κάιπ, κέρδισε πέναλτι και σκόραρε κόντρα στην Μπεερσοτ ενώ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ έδειξε με δύο ωραία κρατήματα της μπάλας(όταν πέρυσι για παράδειγμα υστερούσε ακόμη και σε αυτό το απλό κομμάτι για ένα φορ) , ότι ανακτά την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Ο τρίτος αυτής της κατηγορίας είναι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο διεθνής πορτιέρο παρουσιάζει αξιοσημείωτη σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια, έχει καταγράψει κάποιες πολύ δύσκολες επεμβάσεις και δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει φανέλα βασικού από τον Σωκράτη Διούδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα