Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μακέντα»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μακέντα»

bet365

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέντ Αγκάογλου διέψευσε κατηγορηματικά στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που ήθελαν την τουρκική ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα.

Ατλέτικο Παραναένσε - Μπόκα Τζούνιορς με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Άκυρος ο συναγερμός για Μακέντα. Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ με δήλωση του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως ο Ιταλός φορ δεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της τουρκικής ομάδας εκφράζοντας την απορία του για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύλλογο της Μαύρης Θάλασσας να ασχολείται με την περίπτωση του.

«Δεν είναι αληθή τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν έχουμε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μακέντα. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο εμπνευστής αυτών των δημοσιευμάτων. Είναι φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της Τραμπζονσπόρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Μαύρης Θάλασσας επιχείρησε να αποκτήσει τον Μάρκους Μπεργκ με τον τελευταίο να καταλήγει εν τέλει στην Κράσνονταρ.

Η τουρκική ομάδα εξακολουθεί να ψάχνει φορ έχοντας ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Κεσερού, Αντεμπαγιόρ και Σαντινί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα