ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Εσίτι…

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Εσίτι…

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Εσίτι…

bet365

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για την υπόθεση του Άντερσον Εσίτι, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ο Άντερσον Εσίτι βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην κορυφή της λίστας των «ασπρόμαυρων», με την σημερινή ημέρα να λέγεται πως είναι καθοριστική για την τελική έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν και σήμερα βελγικά ΜΜΕ «ο Εσίτι έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ», αλλά όπως σημειώνουν «η Γάνδη δεν έχει αποδεχθεί την οικονομική πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας δείχνοντας ότι δε θέλουν να αφήσουν να φύγει ο Νιγηριανός μέσος».

Στα ρεπορτάζ των Βέλγων γίνεται λόγος για ένα ποσό της τάξεως των 3.500.000 ευρώ, ωστόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει καμία αναφορά γύρω από τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής.

Πάντως αν όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί η απόκτηση του Εσίτι, τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν τον Νιγηριανό στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα στην Ιταλία γράφεται πως ο «Δικέφαλος» δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο του Φίλιπ Μπράνταριτς, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε τελική συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων και η ελληνική ομάδα έχει στραφεί προς την απόκτηση του Αντερσον Εσίτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα