ΑΕΚ: Νέο τεστ στη Λαμία με πιθανότητες συμμετοχής Βέρντε

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νέο τεστ στη Λαμία με πιθανότητες συμμετοχής Βέρντε

bet365

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα νέα φιλική αναμέτρηση στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα (20:00), με αρκετές απουσίες και τον Ντανιέλε Βέρντε να παίρνει ενδεχομένως χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις φιλικές αναμετρήσεις ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς ενόψει των προκριματικών του Europa League τον Αύγουστο, με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ τη Λαμία (20:00 - Star Κεντρικής Ελλάδας).

Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί να δει στο παιχνίδι της Ένωσης ακόμα περισσότερα στοιχεία στη νέα αγωνιστική φιλοσοφία που περνά καθημερινά στους παίκτες του, δίνοντας συνέχεια στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζουν στα φιλικά και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στην αποστολή για το σημερινό φιλικό με τη Λαμία ο Καρντόσο πήρε και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ντανιέλε Βέρντε. Ο Πορτογάλος επιθετικός δύσκολα πάντως θα αγωνιστεί, καθώς όπως τόνισε ο Καρντόσο πρέπει να βρει ρυθμό μέσω των προπονήσεων για να φτάσει κοντά στο σημείο ετοιμότητας που επιθυμεί, ωστόσο ο Ιταλός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει και στο τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον Βόλο, παρότι είχε μόλις μερικές μέρες προπονήσεων.

Οι απουσίες της ΑΕΚ για το φιλικό στη Λαμία πάντως είναι αρκετές και εστιάζονται κυρίως στον χώρο της αμυντικής γραμμής, όπου ο Καρντόσο δεν υπολογίζει τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου, Μπακάκη, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Μπάρκας. Επίσης διαθέσιμοι δεν είναι και οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιβάια και Γιακουμάκης.

Ο Καρντόσο θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του και κυρίως να τεστάρει την ΑΕΚ σε ένα εκτός έδρας ματς με έναν αντίπαλο που θα βρει απέναντί της μέσα στη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα