Ολυμπιακός: Ξανά σε πρώτο πλάνο για Νο2 πίσω από τον Σα ο Αλέν

Ολυμπιακός: Ξανά σε πρώτο πλάνο για Νο2 πίσω από τον Σα ο Αλέν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξανά σε πρώτο πλάνο για Νο2 πίσω από τον Σα ο Αλέν

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γάλλου γκολκίπερ, ως επιλογή Νο2 πίσω από τον Πορτογάλο Ζοσέ Σα.
Εδώ και αρκετές ημέρες οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει πρόταση στον Γάλλο τερματοφύλακα για τριετές συμβόλαιο για να αποτελέσει το Νο2 πίσω από τον Ζοσέ Σα. Ο 27χρονος πορτιέρο ύψους 1.85 πέρυσι είχε 15 συμμετοχές, το συμβόλαιό του εξέπνευσε από τα τέλη Ιουνίου και δεν ήθελε να συνεχίσει στη Ντιζόν.
Σύμφωνα με τις πηγές από την Γαλλία ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει από τον Ιούνιο τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως ο Μπόμπι Αλέν παραμένει σε πρώτο πλάνο για να πιάσει Λιμάνι και εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ακόμα και την Τετάρτη και με ενδεχόμενη άφιξη του παίκτη για να κλείσει και τυπικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα