ΠΑΟΚ: Ένας φίλος απ' τα παλιά... (pics)

ΠΑΟΚ: Ένας φίλος απ' τα παλιά... (pics)

ΠΑΟΚ: Ένας φίλος απ' τα παλιά... (pics)

bet365

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην Άντερλεχτ και το αποψινό φιλικό ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ και από νωρίς το απόγευμα ήταν στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας για να παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, όπου εργάστηκε από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι και τον Μάρτιο του 2016. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής είχε την ευκαιρία να δει παλιούς γνωστούς του στον ΠΑΟΚ, να συνομιλήσει με τον Μάριο Μπράνκο, ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Δημήτρη Πέλκα, τον Μίροσλαβ Στοχ (ήταν αυτός που τον πήγε το 2005 στην Τσέλσι) και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα