Φερέιρα: «Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει Άγιαξ» (vid)

Φερέιρα: «Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει Άγιαξ» (vid)

Φερέιρα: «Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει Άγιαξ» (vid)

bet365

Iκανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Άντερλεχτ έμεινε ο Αμπέλ Φερέιρα, υπογραμμίζοντας ότι με τον Άγιαξ θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της ομάδας του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Φιλική νίκη με 1-3 πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άντερλεχτ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναλύει όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

«Ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά, γιατί οι παίκτες μας παίζουν έξυπνα πάντα σε αυτό το κομμάτι. Παίζοντας με τον Άγιαξ, θα χρειαστεί περισσότερη ένταση. Βάλαμε σε τάξη όλα αυτά, για τα οποία προπονούμασταν όλη την εβδομάδα.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Πρέπει να δίνουν τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταση γίνεται. Πάντα παίζουμε για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα