ΑΕΚ: Ο Βέρντε και οι απαντήσεις του (vid)

ΑΕΚ: Ο Βέρντε και οι απαντήσεις του (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Βέρντε και οι απαντήσεις του (vid)

bet365

O Ιταλός άσος πέρασε με επιτυχία και αρκετή δόση χιούμορ την... ανάκριση των οπαδών της ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Instagram

Όπως ήταν γνωστό, προ ημερών στα Σπάτα, ο Ντανιέλε Βέρντε μέσω του επίσημου λογιαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Instagram απάντησε σε ερωτήσεις που έστειλαν οι φίλοι - οπαδοί της Ένωσης και μάλιστα απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικό χιούμερο σε αρκετές περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ έγραψε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα: «Q&A με τον Ντανιέλε Βέρντε! Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, o Ιταλός άσος πέρασε από την…ανάκριση των οπαδών της ΑΕΚ. Δέχθηκε τις ερωτήσεις σας μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Instagram και απάντησε πρόθυμα και με αρκετή διάθεση χιούμορ.

Για ποιο λόγο ήρθε στην ΑΕΚ; Ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα; Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα; Μέσι ή Ρονάλντο; Ξέρει τι είναι το freddo cappuccino; Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο που ετοίμασε για εσάς το AEK TV».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα