ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ριζεσπόρ για Χατζηισαΐα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ριζεσπόρ για Χατζηισαΐα

bet365

Σε συμφωνία με τη Ριζεσπόρ για την παραχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα ήρθε ο ΠΑΟΚ, με τους Τούρκους να δίνουν 500.000 ευρώ και να αφήνουν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στους Θεσσαλονικείς.

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Τουρκιά θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται την προσφορά της Ριζεσπόρ και να τον «αποχαιρετά».

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι έδωσαν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διατηρήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση νέας μεταγραφής του Χατζηισαΐα.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος (21/09/92) στόπερ ικανοποιήθηκε απόλυτα οικονομικά από το συμβόλαιο που του προσέφερε η περσινή 11η της τουρκικής Süper Lig, ώστε να πειστεί να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

Eξάλλου υπενθυμίζεται πως θα είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Τουρκία, μετά τον Στέλιο Κίτσιου που θα συνεχίσει στην Ανγκαραγκουτσού.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Χατζηισαΐας δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης (23/07) με την Άντερλεχτ, ώστε σύντομα να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα