Παναιτωλικός: Έτοιμος για Καρπενήσι

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Έτοιμος για Καρπενήσι

bet365

Ο Παναιτωλικός θα αναχωρήσει σήμερα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι. Ρήξη χιαστών ο νεαρός Φρατζέσκος.

Ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος για Καρπενήσι, όπου και θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του.Η αποστοολή του θα αναχωρήσει σήμερα και σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Κυριακίδης, ο οποίος σε συνεννόηση με την ομάδα πήρε άδεια (10 ημέρες) ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αντίθετα μετά από πολλούς μήνες επέστρεψε ο Καμαρά, που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Καλαντζής, Τσιαντής από την Κ19 και οι Δ. Γιαννιώτης και Νταλακούρας.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ, Καμαρά, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Καββαδίας.

Ο Φρατζέσκος υπέστη ρήξη χιαστών και δεν θα μπορέσει προς το παρόν να διεκδικήσει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα