Χατζηγιοβάνης: Πήρε τη φανέλα του Τάντιτς (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Χατζηγιοβάνης: Πήρε τη φανέλα του Τάντιτς (pic)

bet365

Θαυμάζοντας τον Ντούσαν Τάντιτς και έχοντας παρακολουθήσει τον Σέρβο να κάνει... παπάδες στο περσινό Champions League, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πήρε τη φανέλα του και φωτογραφήθηκε μαζί του μετά τη λήξη του φιλικού του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ.

Ο Τάντιτς φόρεσε τη φανέλα του Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι και έκανε πράγματα και θαύματα στην πρώτη του σεζόν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας προς την κατάκτηση του νταμπλ και μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, κέρδισε το νέο πολυετές συμβόλαιο με το κλαμπ και αποτελεί έναν εκ των πιο έμπειρων παικτών του Τεν Χαγκ.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που όπως και πολλοί άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θαύμασαν τον Άγιαξ στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν, δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε τη φανέλα του Σέρβου, με τον οποίο φωτογραφήθηκε γεμάτος χαρά μετά το φιλικό της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα