Δική του παραγωγή στο Άντερλεχτ-ΠΑΟΚ

Δική του παραγωγή στο Άντερλεχτ-ΠΑΟΚ

Δική του παραγωγή στο Άντερλεχτ-ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φροντίζει ώστε μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας να υπάρχει ζωντανή εικόνα από κάθε φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τρίτης (23/7) την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί βελγικού εδάφους κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του.

Η φιλική αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου», το PAOK TV, όπως συνέβη και με τα τέσσερα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία, που βρήκαν τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας και μέχρι στιγμής μετρούν πάνω από 700.000 views!

Ο σημερινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ (οι Βέλγοι επικαλέστηκαν λόγους χωροταξίας και πήραν την εν λόγω απόφαση), ωστόσο παρότι το ματς θα γίνει στην έδρα της βελγικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα το καλύψει ζωντανά, με δική του παραγωγή, δίνοντας μάλιστα εικόνα και στην Άντερλεχτ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα