Πασχαλάκης: «Τεράστια η πρόκληση με Άγιαξ»

Πασχαλάκης: «Τεράστια η πρόκληση με Άγιαξ»

Πασχαλάκης: «Τεράστια η πρόκληση με Άγιαξ»

bet365

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους και τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αφού έπαιξε ως… επιθετικός στο τελευταίο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την προετοιμασία του «Δικεφάλου» και τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο Έλληνας γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε:

Για την παρουσία του ως επιθετικός στην απογευματινή προπόνηση: «Ο προπονητής θέλει να έχουμε επαφή με την μπάλα και την ομάδα πιο συχνά. Πιο παλιά έπαιζα ως επιθετικός, έτσι έπαιξα και σήμερα ως επιθετικός».

Για τις... αλλαγές στην προπόνηση του ΠΑΟΚ: «Σήμερα ήταν μια διαφορετική προπόνηση με τον Πέλκα κάτω από τα δοκάρια και τον Ζαμπά που ντύθηκε... Ντίντα σήμερα, είδαμε τον Κρέσπο και τον Βαρέλα να είναι σέντερ φορ, είχε πολύ γέλιο σήμερα η προπόνηση, ήταν πολύ ευχάριστη μας άρεσε πολύ και ήταν ευχάριστο το κλίμα».

Για τις προπονήσεις: «Έχουμε περισσότερο χρόνο μεταξύ μας για να κάνουμε προπόνηση και στα κομμάτια που χωριζόμαστε για το τακτικό κομμάτι, είναι πολύ σπουδαίο γιατί πρέπει να μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή και να κάνουμε αυτά που ζητάει».

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ: «Είμαι ενθουσιασμένος είναι τεράστια η πρόκληση. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και γιατί να μην βάλουμε δύσκολα στον Άγιαξ. Είναι δύσκολο το έργο μας και είναι πάρα πολύ μεγάλο το κίνητρο. Τα καλύτερα έρχονται, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε ένα δεκαήμερο σκληρών προπονήσεων για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για την αλλαγή προπονητή: «Θα θέλαμε να αφήσουμε πολύ γρήγορα πίσω αυτό το κεφάλαιο. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Τα παιχνίδια τρέχουν και πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά σκεφτόμαστε με τον καινούργιο τρόπο. Προστέθηκαν κάποια παιδιά που τα γνωρίζουμε και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό».

Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα, προσπαθούμε να τον αγκαλιάσουμε αμέσως και να του δώσουμε να καταλάβει που ήρθε. Στις προπονήσεις είμαστε κάθε ημέρα με τα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τους συμπαίκτες σου».

Για την καθημερινότητα στην Ολλανδία: «Πλάκα έχει, περνάμε ωραία, μαζευόμαστε σε ένα δωμάτιο πολλά άτομα και κάνουμε πλάκες. Ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε κάτι άλλο δεν υπάρχει. Έχουμε ένα τρίωρο το βράδυ και τις υπόλοιπες ώρες είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις».

Για το πινγκ πονγκ: «Τώρα είμαι δυάδα με τον Κάτσε, έχει γίνει πιο δύσκολο, έχουμε ανεβάσει τον πήχη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα