Αρης: Ευχάριστα νέα για Λάρσον

Αρης: Ευχάριστα νέα για Λάρσον

Gazzetta team
Αρης: Ευχάριστα νέα για Λάρσον

bet365

Ο Σουηδός προπονήθηκε απόψε κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για τον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σάββα Παντελίδη, μετά την αποψινή προπόνηση. Ο Λάρσον πήρε μέρος κανονικά σε αυτή και αυτόματα θέτει υποψηφιότητα ώστε να είναι διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού. Την ίδια στιγμή θετικά είναι τα μηνύματα και για τον Μπρούνο Γκάμα. Ο ακραίος των «κίτρινων» είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Γενάρη στον αγώνα με τη Λαμία και πριν από λίγο έβγαλε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.
Πριν από τη σημερινή προπόνηση έγινε Αγιασμός ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Μπρούνο Γκάμα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα