Ο Εσίτι ξέρει καλά από… ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Εσίτι ξέρει καλά από… ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Εσίτι ξέρει καλά από… ΠΑΟΚ! (vids)

bet365

O ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντερσον Εσίτι, ο οποίος έχει… παρελθόν κόντρα στους «ασπρόμαυρους»! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Άντερσον Εσίτι φαίνεται πως θα είναι η λύση που ψάχνει, εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ για τη θέση του αμυντικού χαφ, αφήνοντας προς το παρόν την υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς στην άκρη.

Ο Νιγηριανός μέσος προέρχεται από γεμάτες χρονιές με τη Γάνδη στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα, ένα χρόνο αργότερα ο «Δικέφαλος» (του Στανόγεβιτς…) βρισκόταν και πάλι στο Χορστ αντιμετωπίζοντας τη βελγική ομάδα σε φιλικό παιχνίδι από την οποία (στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ρόμπερτ Μακ) ηττήθηκε με 2-0.

Εκείνο το απόγευμα ο Εσίτι είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Γάνδης και είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τα σωματικά προσόντα του και την πληθωρική παρουσία του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από τότε το όνομα του είχε σημειωθεί στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δύο χρόνια μετά φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Να θυμηθούμε τις συνθέσεις εκείνου του αγώνα, με πολλούς παίκτες του τότε ΠΑΟΚ να συνεχίζουν και τώρα στην ομάδα:

ΠΑΟΚ: Μελίσσας - Κρέσπο, Βαρέλα (68’ Δημητρίου), Πούγγουρας – Μάτος (68’ Δεληγιαννίδης), Σάχοφ (68’ Κάτσε), Κάνιας (68’ Κουλούρης), Λέοβατς (46’ Λεβέκ) – Κάμπος (46’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς (46’ Μακ), Ζάιρο (46’ Πέλκας)

Γάνδη: Ρίνε, Ζίγκο, Φεστρέτε, Ματόν , Σίλα, Νέτο, Καλού, Ντε Γιάρχε, Καμπανκού, Ντισμέτ, Εσίτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα