Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός με τις επιλογές του έριξε τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έσωσε τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός με τις επιλογές του έριξε τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έσωσε τον ΟΦΗ»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε προσωπική δήλωση στο site της ΑΕΛ, «απαντώντας» στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως προτίθεται να του κάνει μήνυση.

Οι «πράσινοι» δήλωσαν την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για όσα έχει κατά καιρούς αναφέρει για τους Δώνη και Νταμπίζα κι εκείνος σήκωσε το «γάντι» απαντώντας τους.

Η ανακοίνωση:

«Είμαι σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, η οποία δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας και πριν από λίγο με πληροφόρησαν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίον μου, δηλαδή να μου κάνει μήνυση.

Όπως έχω δηλώσει σε αντίστοιχες απειλές, όταν κάποιος λέει την αλήθεια και εσύ απειλείς ότι θα του κανείς μήνυση, δηλαδή σαφώς υπονοείς ότι λέει ψέματα, διαπράττεις δύο αδικήματα, το ένα είναι το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως και το άλλο της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Αντιλαμβάνομαι σε πόσο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί ο Δώνης και ο Νταμπίζας για τις επιλογές τους στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3, αλλά σαν άνθρωπος που έχω δικαιολογημένο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, αφού το χρηματοδοτώ επί 40 συνεχή χρόνια, θα πρέπει να αντιληφθούν και αυτοί ότι η αντίδραση μου είναι δικαιολογημένη αφού από τις δικές τους επιλογές, ο ΟΦΗ σώθηκε και η δική μου ομάδα σώθηκε γιατί κερδίσαμε την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α., αλλιώς θα είχε υποβιβαστεί και άλλη μία ιστορική ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την στιγμή είναι στα τάρταρα της Β΄εθνικής, έχει χάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και έχει χάσει έσοδα εκατομμυρίων ευρώ και χιλιάδες οπαδοί του, όπως και χιλιάδες δικοί μας οπαδοί, γνωρίζουν ότι αυτό οφείλεται στις αδικαιολόγητες για την κρισιμότητα του αγώνα επιλογές των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Δυστυχώς δεν είμαι ο άνθρωπος που ξεχνώ ούτε τα καλά, ούτε τα κακά και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει με αυτού του είδους τις απειλές να τα θυμάμαι.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Κούγιας Αλέξιος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα