«Χάλασε του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ για οικογενειακούς λόγους»!

«Χάλασε του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ για οικογενειακούς λόγους»!

«Χάλασε του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ για οικογενειακούς λόγους»!

bet365

Ο Φάμπιο Κοεντράο σύμφωνα με την Record ζήτησε νέα διορία από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν έπεισε την οικογένεια του να τον ακολουθήσει στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα το deal να «ναυαγήσει»!

Ο πρώην αριστερός μπακ των Μπενφίκα, Ρεάλ και Μονακό αν και είχε συμφωνήσει στην πρόταση που του κατέθεσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας, εντούτοις ζήτησε λίγες μέρες προκειμένου να πείσει την οικογένεια του να τον ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Record, η οικογένεια του Πορτογάλου διεθνή σε πρώτη φάση δεν έδειχνε «ζεστή» στο ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στην Ελλάδα με συνέπεια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μην κάνουν αποδεκτό το αίτημα του Κοεντράο δοθεί νέα παράταση προκειμένου να ανατραπούν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, σε αντίθεση με την Μαδρίτη και το Μονακό, το οικογενειακό περιβάλλον του έμπειρου αμυντικού εξέφρασε επιφυλάξεις στο ενδεχόμενο ο Κοεντράο να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, καθώς ο χρόνος πιέζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα