Βρμπα: «Ο Ολυμπιακός θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας»

Gazzetta team
Βρμπα: «Ο Ολυμπιακός θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας»

bet365

O προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα αναφέρθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού ενόψει των δυο αγώνων για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Τσέχοι ξεκίνησαν με 2Χ2 στο πρωτάθλημα, με τον τεχνικό της ομάδας ωστόσο να προειδοποιεί ότι οι Πειραιώτες θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος που θα έχει αντιμετωπίσει η Βικτόρια από την έναρξη της σεζόν.

«Το καλύτερο είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε δύο φορές. Έχω πει όμως ότι οποιαδήποτε εκτίμηση για το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει μόνο μετά από έξι αγωνιστικές, για να δούμε και τι κάνει ο ανταγωνισμός. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα της Τρίτης, όπου μας περιμένει ο πιο δύσκολος αντίπαλος από την αρχή της σεζόν. Αν τα καταφέρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι μία τεράστια επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα