Θέος: «Το χειρουργείο του Φορτούνη πήγε εξαιρετικά, θα επανέλθει σε 6-7 μήνες»

Θέος: «Το χειρουργείο του Φορτούνη πήγε εξαιρετικά, θα επανέλθει σε 6-7 μήνες»

Gazzetta team
Θέος: «Το χειρουργείο του Φορτούνη πήγε εξαιρετικά, θα επανέλθει σε 6-7 μήνες»

bet365

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος αναφέρθηκε στην επέμβαση του Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας πως όλα πήγαν πολύ καλά και πως ο παίκτης θα επανέλθει υπό τις καλύτερες συνθήκες στην ενεργό δράση.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς η ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 6-7 μήνες.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο γιατρός της ομάδας που ανέλαβε το χειρουργείο του, Χρήστος Θέος, μίλησε για την πορεία της αποκατάστασής του, εκφράζοντας ικανοποίηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα