Ολιβέιρα: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα» (vid)

Ολιβέιρα: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κι έδειξε αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΕΚ TV:

- Έχεις παίξει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα και την ΑΕΚ;

«Ήταν λίγο δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα βλέποντας τη θέληση και την επιμονή από την πλευρά της ομάδας της ΑΕΚ. Μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να βρεθώ εδώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για την προσπάθεια που έγινε για να βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω από την πλευρά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

- Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ και πόσο μετρά το γεγονός ότι θα βρεις σε αυτήν αρκετούς Πορτογάλους συμπαίκτες αλλά και Πορτογάλο προπονητή;

«Είναι γεγονός ότι η ύπαρξη ενός Πορτογάλου προπονητή, με τον οποίο θα μπορούμε να συνεννοούμαστε πιο εύκολα, με βοήθησε να πάρω την τελική μου απόφαση. Μίλησα με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Νταβίντ Σιμάο, με τον οποίο είμαστε φίλοι, έχω παίξει και με τον Παουλίνιο… Τα υπόλοιπα παιδιά από την Πορτογαλία δε τα γνωρίζω προσωπικά αλλά φυσικά το ότι είναι εδώ κάποιοι ποδοσφαιριστές από την πατρίδα μου με βοήθησε στην απόφασή μου».

- Είναι η ΑΕΚ ένα βήμα για ένα μεγάλο comeback στην καριέρα σου;

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που πέρσι συμμετείχε στο Champions League, πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα… Είμαι μια ομάδα που ίσως μπορεί να μου δώσει αυτό που θέλω για να βρεθώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όμως, δεν γίνεται να το καταφέρω αυτό αν δεν τα δώσω όλα τη φετινή χρονιά. Γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, ώστε να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας».

- Τι είναι αυτό που θέλεις να ζήσεις με την ΑΕΚ;

«Αυτό που θέλω να ζήσω εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι ο πλέον βασικός στόχος της ομάδας και θέλω να το ζήσω για να δώσω χαρά σε εμένα, στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στον κόσμο της ΑΕΚ».

- Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο που πανηγυρίζει με την ολοκλήρωση μιας τόσο σημαντικής μεταγραφής;

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίζει και μπορώ να δεσμευτώ και από την πλευρά των συμπαικτών μου νομίζω, τους οποίους θα γνωρίσω σύντομα, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δώσει και θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο αυτή την αγάπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα