Ζαμπά: «Αλλάξαμε πολύ, υπάρχει πίεση, αλλά θα είμαστε ξανά νικητές» (vid)

Ζαμπά: «Αλλάξαμε πολύ, υπάρχει πίεση, αλλά θα είμαστε ξανά νικητές» (vid)

Ζαμπά: «Αλλάξαμε πολύ, υπάρχει πίεση, αλλά θα είμαστε ξανά νικητές» (vid)

bet365

Ο Λεό Ζαμπά συλλυπήθηκε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ για τα αγωνιστικά ανέφερε πως παρά τις αλλαγές, ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί ξανά ισχυρός τη νέα σεζόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Μετά το «φιλικό» 0-4 επί της Σιντ Τρούιντεν, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μίλησε για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας του, καθώς και για την απώλεια του συμπαίκτη του, που απουσίασε από την αποστολή της τελευταίες μέρες εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του.

Αναλυτικά:

«Πριν απ’ όλα, θέλω να εκφράσω συλλυπητήρια στον Ζίβκοβιτς για τον πατέρα του. Είναι μια δύσκολη στιγμή που κανείς μας δεν θέλει να έρθει, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον στηρίξουμε.

Το ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση γιατί κατακτήσαμε το νταμπλ και όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν. Αλλάξαμε πολύ σε προπονητή και παίκτες, ωστόσο νομίζω ότι σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας και θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα νικάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα