Δώνης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς»

Δώνης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς»

Gazzetta team
Δώνης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του στο αποψινό φιλικό με την Μπέερσοτ.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Όταν παίζουμε με τόσα νέα πρόσωπα δεν υπάρχει συνοχή και πάντα υπάρχει το άγχος του πρωτάρη. Θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά. Είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί. Έγιναν αλλαγές, είχαμε πολλά λάθη και με τις αλλαγές δεν υπήρχε ρυθμός. Βγάλαμε Χρήσιμα συμπεράσματα αλλά όχι ένα καλό παιχνίδι».

Για το πρόβλημα στην δημιουργία: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε. Θα φανεί στην πορεία. Ειχαμε δυο διαφορετικά φιλικά. Αυτό το παχινίδι αν δεν ηταν ο Άγιαξ θα ήταν αλλιώς. Είναι νωρίς να λέμε αν θα έχουμε πρόβλημα στις τελικές ή όχι.

Για τον Κολοβό: «Έχει κάνει προετοιμασία, είναι σημαντικό να μαθαίνει την ομάδα, και έτσι είπαμε να πάρει το πρώτο τριαντάλεπτο».

Για τις μεταγραφές: «Ειναι μια διαδικαδία που την χειρίζεται ο Νταμπίζας, για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Θα σας πω ότι και την άλλη φορά: Οι διαπραγματεύσεις γενικά είναι πολύπλοκες και δεν ξέρεις πότε θα καταλήξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα