Φερέιρα: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με νοοτροπία νικητή, δεν... καταλαβαίνουν από φιλικά» (vids)

Φερέιρα: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με νοοτροπία νικητή, δεν... καταλαβαίνουν από φιλικά» (vids)

Φερέιρα: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με νοοτροπία νικητή, δεν... καταλαβαίνουν από φιλικά» (vids)

bet365

Στην ποιότητα των παικτών του και τη σωστή νοοτροπία που θέλει να συνεχίσει να βλέπει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν ο Αμπέλ Φερέιρα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Σιντ Τρούιντεν με 0-4 στο Βέλγιο και άφησε ικανοποιημένο τον Πορτογάλο τεχνικό, τόσο για την αμυντική του απόδοση, όσο και για την επιθετική παραγωγικότητα. Τέλος δεν παρέλειψε να μεταφέρει δημόσια τα συλλυπητήριά του στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς για την απώλεια του πατέρα του.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στον σωστό δρόμο, το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη και πρέπει να δείχνουμε το ίδιο πάθος σ’ αυτό, όπως στο να σκοράρουμε. Πρέπει να πανηγυρίζουμε το ίδιο για τα γκολ που βάζουμε, όπως και γι’ αυτά που αποσοβούμε. Έχω πάρα πολύ δυνατούς παίκτες με πνεύμα νικητή, έχω καταλάβει ότι γι’ αυτούς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια, αλλά παιχνίδια στα οποία θέλουμε τη νίκη. Αυτή τη νοοτροπία θέλω.

Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, το είχαμε διαπιστώσει. Θέλουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικό σε επίπεδο προπονήσεων, γι’ αυτό θέλουμε δυο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, ώστε να παλεύουν μεταξύ τους κι έτσι να γίνονται καλύτεροι οι ίδιοι, αλλά και μαζί τους η ομάδα.

Πάνω απ’ όλα προσπαθούμε να βάζουμε τους επιθετικούς σε διαφορετικές θέσεις, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες. Πολλές φορές έχουμε δει αριστερά τον Ζαμπά, τον Λημνιό, τον Ελ Καντουρί. Προσπαθούμε να μπερδεύουμε τον αντίπαλο, αλλά και να εκμεταλλευόμαστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Μερικές φορές θέλουμε παίκτες που παίζουν μεταξύ των γραμμών, γιατί λειτουργούν σαν στήριγμα, ενώ απέναντι σε άμυνες που παίζουν ψηλά στο γήπεδο, θέλουμε ποδοσφαιριστές με πολλές κάθετες κινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που καθορίζει το παιχνίδι μας είναι οι μεταβιβάσεις να κάνουν γρήγορη την κίνησή μας και δυναμικά να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να διασπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες.

Το μοναδικό που εγγυώμαι είναι ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε όσο πιο ανταγωνιστική ομάδα μπορούμε, να αναδείξουμε όσο περισσότερο γίνεται τις δυνατότητες των παικτών μας. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν κάνουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές μια μεγάλη ομάδα, αλλά οι νικητές.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που δέχθηκε ένα πλήγμα και ήθελα να τα μεταφέρω δημόσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα