Κοεντράο: Εφυγε και απαντάει στην πρόταση του ΠΑΟΚ

Κοεντράο: Εφυγε και απαντάει στην πρόταση του ΠΑΟΚ

Κοεντράο: Εφυγε και απαντάει στην πρόταση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φάμπιο Κοεντράο αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και θα απαντήσει από τη μαγευτική Vila do Conde, στη βόρεια Πορτογαλία, μέχρι το βράδυ της Κυριακής στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Βάσκο Ντα Γκάμα - Φλουμινένσε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Φάμπιο Κοντρέαο συμφώνησε σε όλα για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ζήτησε διήμερη προθεσμία για να βάλει τις υπογραφές και κλείσει η μεγάλη μεταγραφική κίνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο 31χρονος Πορτογάλος αμυντικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στο θέρετρο της Vila do Conde, 25 χιλιόμετρα από το Πόρτο, αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του, αφού πρώτα συζητήσει για το θέμα με τη σύζυγό του η οποία να σημειωθεί έχει πάρει τις δικές της πληροφορίες για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα από την σύζυγο του Μιγκέλ Βίτορ (αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ) με την οποία είναι φίλες.

Ο Κοεντράο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη φρόντισε να επισκεφθεί κάποια από τα διαθέσιμα σπίτια, όπου θα διαμένει μαζί με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του, εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Αν η απάντηση που θα πάρει είναι θετική για τον ΠΑΟΚ, τότε αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που έχει από τους «ασπρόμαυρους» και να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Ολλανδία προκειμένου να προλάβει κάποιες προπονήσεις στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα