«Εγκεφαλικός παίκτης ο Μπράνταριτς, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

«Εγκεφαλικός παίκτης ο Μπράνταριτς, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

«Εγκεφαλικός παίκτης ο Μπράνταριτς, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ρεπόρτερ Κάλιαρι, Τζιανκάρλο Κορνάκια μιλάει στο gazzetta.gr για τον Φίλιπ Μπράνταριτς τονίζοντας πως «πρόκειται για εγκεφαλικό παίκτη με καλό πόδι, ο οποίος όμως δεν προσαρμόστηκε όπως θα έπρεπε στη Σαρδηνία».

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για την απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς έχοντας ως σύμμαχο τον 27χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, αλλά και το γεγονός πως η Κάλιαρι μολονότι προβάλει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις δεν δείχνει να «καίγεται» για την παραμονή του.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, Τζιανκάρλο Κορνάκια, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Κάλιαρι στην ιστοσελίδα calciocasteddu.it μίλησε στο gazzetta.gr για τον πρώην παίκτης της Ριέκα.

«Ο Μπράνταριτς είναι ένας κλασικός πλέι-μεϊκερ. Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά επιλογή στη συγκεκριμένη θέση στην εθνική Κροατίας, αφού μπροστά του υπάρχει ασφαλώς ο Λούκα Μόντριτς. Δεν τα πήγε και τόσα καλά στην περυσινή σεζόν, αφού οι απαιτήσεις στη Serie A είναι μεγάλες και ο ανταγωνισμός πολύ έντονος.

Ακόμα και στην Κάλιαρι ο Λούκα Τσιγκαρίνι βρίσκεται πάνω από τον Μπράνταριτς στις προτιμήσεις του Μαράν. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έδειξε να αντιμετωπίζει δυσκολίες με την προσαρμογή του στη Σαρδηνία. Άλλωστε για πρώτη φορά στην καριέρα του βγήκε εκτός Κροατίας.

Επίσης, είναι εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής με καλό πόδι, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός. Εάν τελικά καταλήξει στον ΠΑΟΚ θεωρώ πως θα βοηθήσει την ελληνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα