Παναθηναϊκός: Περιμένει κάτι καλύτερο ο Νούνιες

Παναθηναϊκός: Περιμένει κάτι καλύτερο ο Νούνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Περιμένει κάτι καλύτερο ο Νούνιες

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον Ζοάο Νούνιες αλλά σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Ζοάο Νούνιες αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχει κάνει επαφή ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας. Οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ περιμένουν την απάντηση του Πορτογάλου στόπερ, ωστόσο, αυτή φαίνεται πως θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα του ᾽'maisfutebol'', o 23χρονος άσος βλέπει θετικά σε πρώτη φάση την προσέγγιση από το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ αλλά δεν βιάζεται να πάρει απόφαση για το μέλλον της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιμένει κάτι καλύτερο. Περιμένει πρόταση από σύλλογο που να αγωνίζεται σε μία καλύτερη λίγκα από την ελληνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα