Από το PAOK TV το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν

Από το PAOK TV το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν

Gazzetta team
Από το PAOK TV το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν

bet365

Το πρώτο φιλικό τεστ στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του θα δώσει το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στο γειτονικό Βέλγιο την Σιντ Τρούιντεν.

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία θα καλυφθεί ζωντανά από το PAOK TV.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης και της φιλικής αναμέτρησης στο Βέλγιο κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν και σας προσφέρει τον αγώνα εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV. Η προβολή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

To Σάββατο (20.07, 17:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την φιλική αναμέτρηση με την Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο.

Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή σε όλο τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα