«Φεύγουν οι αδερφοί Καστεγιάνο, στην έξοδο ο Ματέο Γκαρσία»

«Φεύγουν οι αδερφοί Καστεγιάνο, στην έξοδο ο Ματέο Γκαρσία»

Gazzetta team
«Φεύγουν οι αδερφοί Καστεγιάνο, στην έξοδο ο Ματέο Γκαρσία»

bet365

Ο Πέπε Μελ, τεχνικός της Λας Πάλμας, αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας
Για το μέλλον τόσο του Ματέο Γκαρσία όσο και των αδερφών Καστεγιάνο Χάβι και Ντάνι, κεντρικός χαφ και αριστερό μπακ αντίστοιχα, που επίσης ενδιαφέρουν τον Αρη,μίλησε ο Πέπε Μελ. Ο τεχνικός της Λας Πάλμας επιβεβαίωσε πως οι δίδυμοι αδερφοί δεν θα συνεχίσουν στην ισπανική ομάδα, ενώ άφησε ένα μικρό παράθυρο ανοικτό για τον νεαρό εξτρέμ. «Έχουμε 30 παίκτες και τον Ματέο Γκαρσία που αν δεν βρεθεί λύση μπορεί να επιστρέψει. Είναι πολλοί οι παίκτες για να δουλέψεις έτσι. Για μένα το ιδεατό είναι 22 παίκτες. Αν θέλουμε να είμαστε μια καλή, συμπαγή και απαιτητική ομάδα για να εργαστούμε θα πρέπει να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό. Ο Γκαρσία είναι στην ράμπα της εξόδου επειδή υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν. Δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να το εκτιμήσω επειδή δεν τον είχα ως προπονητής. Αν έρθει πίσω, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσω με τη μέγιστη προσοχή και σεβασμό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Είναι δύσκολο να μείνουν Ντάνι, Χάβι Καστεγιάνο και Πέκχαρτ, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε 30 συμβόλαια, βάσει του κανονισμού της ομοσπονδίας. Θα πρέπει να χάσουμε πολλά χρήματα από το μπάτζετ μας. Κανείς τους δεν θα είναι στο φιλικό με την Γκραν Ταραχάλ στην Φουερτεβεντούρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα