Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για Ζαχίντ!

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για Ζαχίντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για Ζαχίντ!

bet365

Ο Γκάγιας Ζαχίντ προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από το ΑΠΟΕΛ στο ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽!

Εδώ και μία εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός είχε... στρώσει την υπόθεση του Γκάγιας Ζαχίντ, όπως είχατε διαβάσει έγκυρα και έγκαιρα στο gazzetta.gr! Τις τελευταίες ώρες οι τρεις πλευρές(ΑΠΟΕΛ, παίκτης, Παναθηναϊκός) ήρθαν ακόμη πιο κοντά και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να πέσουν υπογραφές και ο παίκτης να θεωρείται και τυπικά κομμάτι των πρασίνων.

Η συμφωνία αφορά μονοετή δανεισμό του παίκτη χωρίς οψιόν αγοράς ενώ στην Κύπρο αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του και κάλυψε το μεγαλύτερο κομμάτι των απολαβών του διεθνή Νορβηγού μέσου, ο οποίος αποτελεί ποδοσφαιρική... καψούρα του Γιώργου Δώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα