Βέργος: «Ακόμα νωρίς, βγάλαμε όσα δουλεύουμε»

Βέργος: «Ακόμα νωρίς, βγάλαμε όσα δουλεύουμε»

Gazzetta team
Βέργος: «Ακόμα νωρίς, βγάλαμε όσα δουλεύουμε»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Νίκος Βέργος μιλώντας μετά τη φιλική νίκη επί της Φέγενορντ, τονίζοντας πως ακόμα είναι νωρίς, ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» έβγαλαν κόντρα στους Ολλανδούς, όσα είχαν δουλέψει.

Αναλυτικά ο νεαρός επιθετικός που ήταν και σκόρερ ενός εκ των τριών γκολ του Παναθηναϊκού ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί από αυτά που είδε από την ομάδα, η άποψη σου;

«Είναι το πρώτο μας φιλικό και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα, πιστεύω πως βγάλαμε αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό μέσα στο γήπεδο».

Περίμενες την ομάδα σου τόσο αποτελεσματική απέναντι σε μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό;

«Παίξαμε καλά, δούλευουμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο του προπονητή στην προετοιμασία τις τελευταίες 15 μέρες και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Πως είναι η εμπειρία να παίζεις στον Ντε Κάιπ;

«Πολύ όμορφα, ωραίο γήπεδο, ωραία ατμόσφαιρα, ήταν ένα καλό ματς».

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που δεν πήγε καλά για σένα, απόωε ένας ποδαρικό με το δεξί καθώς εκτός από την καλή εμφάνιση πέτυχες και γκολ. Αισθάνεσαι πιο έτοιμος και σίγουρος;

«Σίγουρα νιώθω πιο έτοιμος, είμαι πιο αποφασισμένος και ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα