Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες φανέλες του (pics & vids)

Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες φανέλες του (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες φανέλες του (pics & vids)

bet365

Σε μια λαμπερή γιορτή που θύμισε κάτι απ' όσα βλέπουμε στην Ευρώπη, ο Ατρόμητος παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις του για την νέα σεζόν.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος σχεδόν μία εβδομάδα πριν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι παρουσίασε τις νέες του φανέλες. Η ΠΑΕ είχε στήσει μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ!

Τέσσερις πρωταθλήτριες της ενόργανης κολύμβησης άνοιξαν την βραδιά, ενώ με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο παρουσιάστηκε η πρώτη φανέλα! Κρεμασμένη από γερανό, μια χορεύτρια αφού προσέφερε ακόμα ένα εντυπωσιακό σόου στον κόσμο, κράτησε στα χέρια της την πρώτη φανέλα ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τις φανέλες, η πρώτη θα είναι σκέτη μπλε με πιο σκούρο μπλε στο μανίκι, η δεύτερη η κλασική λευκή με κάποιες μπλε λεπτομέρειες στο πλάι, ενώ αυτή που... έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η τρίτη εμφάνιση. Μαύρη με μοβ στο μανίκι και μοβ γράμματα, είναι η φανέλα που εντυπωσίασε τον κόσμο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα