Βέρντε: «Συγκινημένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ελπίζω να πανηγυρίσουμε επιτυχίες» (vid)

Βέρντε: «Συγκινημένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ελπίζω να πανηγυρίσουμε επιτυχίες» (vid)

Gazzetta team
Βέρντε: «Συγκινημένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ελπίζω να πανηγυρίσουμε επιτυχίες» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Ντανιέλε Βέρντε, αναφέροντας πως αισθάνεται συγκινημένος από την ένθερμη υποδοχή και πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα, ώστε μαζί με τους οπαδούς να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες.

Ο Ιταλός εξτρέμ ανήκει επίσημα στην Ένωση και μετά τις υπογραφές, μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ελπίζει η ομάδα του να πανηγυρίσει επιτυχίες μαζί με τους οπαδούς, για τους οποίους έχει ακούσει τα καλύτερα, υπογραμμίζοντας πως θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και να προχωρήσει όσο πιο πολύ μπορεί στην Ευρώπη.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ, έχω εισπράξει πολλή αγάπη και ελπίζω να μπορέσω να την ανταποδώσω. Όσον αφορά την επιλογή του αριθμού 7, τον επιλέγω από μικρός κι ελπίζω να μου φέρει και τύχη. Αυτό που θέλω και ελπίζω είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Μακάρι να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Δεν έχω μάθει πολλά πράγματα για τους οπαδούς, έχω δει ωστόσο βίντεο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, είναι κάτι φανταστικό! Μου θυμίζει πάρα πολύ τους Ναπολιτάνους, είναι ζεστός ο κόσμος κι ελπίζω μαζί να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δεν έχω μάθει για το γήπεδο, έχω ακούσει όμως τα καλύτερα, ότι θα είναι καταπληκτικό κι ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να γιορτάσουμε πολλά πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα