Βέρντε: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ (pics & vids)

Βέρντε: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
Βέρντε: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ (pics & vids)

bet365

Οπως αναμενόταν ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την «Ενωση».

Τυνησία - Νιγηρία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Τυνησία - Νιγηρία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οπως έγραψαν οι Ιταλοί την Τρίτη, η ΑΕΚ έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ρόμα με τους Ιταλούς να κρατούν κι ένα 30% σε περίπτωση μεταπώλησης με τον Βέρντε να διαλέγει το νούμερο 7 για τη νέα του φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα