«Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Φρανσέρτζιο»

«Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Φρανσέρτζιο»

Gazzetta team
«Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Φρανσέρτζιο»

bet365

Στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μέσο της Μπράγκα Φρανσέρτζιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στην αγορά της Πορτογαλίας ελέω και του Αμπελ Φερέιρα για την ενίσχυσή του και όπως είναι λογικό τα δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου είναι σχεδόν καθημερινά για υποψήφιους στόχους.

Αυτή την φορά η Abola τονίζει πως μετά την αποτυχία του Δικεφάλου του Βορρά να αποκτήσει τον Παλίνια, έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλο μέσο της Μπράγκα με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Φερέιρα.

Ο λόγος για τον Φρανσέρτζιο για τον οποίο η Μπράγκα είχε δαπανήσει 1.2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μαρίτιμο. Το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας προσθέτει πως το συμβόλαιο του Φρανσέρτζιο με την Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα