Ξεκίνημα με Νέους τα φιλικά της Ξάνθης

Gazzetta team
Ξεκίνημα με Νέους τα φιλικά της Ξάνθης

bet365

Με την ομάδα των Νέων θα ξεκινήσει τα φιλικά η Ξάνθη, με τους Ακρίτες να συνεχίζουν σε Βουλγαρία και να ολοκληρώνουν στα Πηγάδια με Βόλο και ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση για τα φιλικά της Ξάνθης έχει ως εξής: «Για την Παρασκευή (19/7) και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες προετοιμασίας στο Pravets της Βουλγαρίας με την Χάποελ Χαντέρα (23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (27/3), τη Νέα Σαλαμίνα (30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2/8).

Στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας της η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμετρήσεις τον ΝΠΣ Βόλου (8/8) και την Λάρισα (11/8) ενώ θα υπάρξουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 1».

Όσον αφορά την προετοιμασία, κατά τη διάρκεια της διπλής προπόνησης της Τρίτης (16/7) η Ξάνθη δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς για σχεδόν τέσσερις ώρες συνολικά στο γήπεδο, σε θέματα αμυντικής – επιθετικής τακτικής / τελειωμάτων φάσεων, ενώ το ξεκίνημα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα