Λαμουσί: «Μπορεί να προκριθεί στους ομίλους ο Ολυμπιακός»

Λαμουσί: «Μπορεί να προκριθεί στους ομίλους ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Λαμουσί: «Μπορεί να προκριθεί στους ομίλους ο Ολυμπιακός»

bet365

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί τονίζοντας πως οι Πειραιώτες μπορούν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά ο Σαμπρί Λαμουσί μιλώντας στην κάμερα του One Channel ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι έτοιμη ακόμα αγωνιστικά η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να τα καταφέρει, ούτως ή άλλως βρίσκεται στη μέση της προετοιμασίας της, αλλά θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, ξέρει πώς να τα διαχειριστεί, μπορεί να καταφέρει να πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει ξαναβρεθεί εκεί και έχει τους παίκτες και την ποιότητα που χρειάζεται προκειμένου να τα καταφέρει».

Για το ματς: «Όταν φέρνεις τέτοιους παίκτες και φτιάχνεις τέτοια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα είναι 2-0 από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και πρέπει να το αποδεχτούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα