Παναθηναϊκός: Ακόμα πιο κοντά ο Ζαχίντ!

Παναθηναϊκός: Ακόμα πιο κοντά ο Ζαχίντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ακόμα πιο κοντά ο Ζαχίντ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Δημήτρη Κολοβό, πλησιάζει και στην απόκτηση του Γκάγιας Ζαχίντ, όπως προκύπτει από πληροφορίες στην Κύπρο.

Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι έχουν φορτσάρει για τα καλά, ώστε να κλείσουν τις περισσότερες θέσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Το τριφύλλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ στον δανεισμό του Γκάγιας Ζαχίντ από το ΑΠΟΕΛ. Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν εγκατέλειψε την υπόθεση ενώ από την περασμένη Πέμπτη το ρεπορτάζ από την Κύπρο... έβλεπε ολική ανατροπή δεδομένων και ερχομό του παίκτη στην Αθήνα.

Τα όσα προκύπτουν, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες από την μεγαλόνησο φέρνουν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό τον διεθνή μέσο, ο οποίος αποτελεί διακάη πόθο του Γιώργου Δώνη για την μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα