Παναθηναϊκός: Μετράει δυνάμεις στο Ρότερνταμ!

Παναθηναϊκός: Μετράει δυνάμεις στο Ρότερνταμ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μετράει δυνάμεις στο Ρότερνταμ!

bet365

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πολύ δυνατή Φέγενορντ(21:00-Novasports1)!

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού σε αυτή την καλοκαιρινή προετοιμασία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα ταξιδέψει από το Όστερμπεκ για το Ρότερνταμ, εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Φέγενορντ στο ᾽᾽Ντε Κάιπ᾽᾽.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει διατάξεις, πρόσωπα και την δουλειά που έγινε το προηγούμενο διάστημα επί ελληνικού εδάφους απέναντι σε μία ομάδα που είναι δεδομένα ανώτερη ποιοτικά από την δική του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα είναι πιθανό να δούμε τους έντεκα που τσέκαρε στην ανοιχτή προπόνηση του περασμένου Σαββάτου στο Γεώργιος Καλαφάτης.

Δηλαδή τους Διούδη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Δώνη, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Μακέντα σε διάταξη 4-3-3.

Το παιχνίδι θα μεταδώσει ζωντανά το Novasports1 στις 21.00.

Τρίτη πέρυσι, η σύνδεση με την επική πορεία του 1985!

Η Φέγενορντ τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στο Europa League της νέας περιόδου.

Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν και μάλιστα «ξυπνούν» ιδιαίτερα ευχάριστες μνήμες για την ελληνική ομάδα. Τη σεζόν 1984-85 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ολλανδική ομάδα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι Πράσινοι προκρίθηκαν μετά το ισόπαλο 0-0 του Ρότερνταμ και τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Συνδετικοί κρίκοι εκείνης της ομάδας με το σήμερα, ο νυν συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα