Μοντεστό: «Ο Μαρινάκης θέλει τη Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Μοντεστό: «Ο Μαρινάκης θέλει τη Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Gazzetta team
Μοντεστό: «Ο Μαρινάκης θέλει τη Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ»

bet365

Ο Γάλλος αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην αγγλική ομάδα
Για τον Ολυμπιακό, αλλά και τη Νότιγχαμ Φόρεσε μίλησε ο Φρανσουά Μοντεστό στο BBC. «Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό, σαν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, αλλά από τον Ιανουάριο κάνω κάτι ανάλογο και για τη Νότιγχαμ. Είναι δύο μεγάλα κλαμπ και χαίρομαι να δουλεύω γι’ αυτά», είπε αρχικά. Μετά ρωτήθηκε για το πώς αντιλαμβάνεται ποιος παίκτης είναι κατάλληλος για τους «ερυθρόλευκος» και ποιος για την αγγλική ομάδα. «Πρώτα πρέπει να καταλάβεις την χώρα, το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Μετά από εκεί είναι εύκολο να πεις ποιος παίκτης κάνει σε κάθε μία από τις δύο ομάδες. Μετά όλα γίνονται και συνεργασία με τον τεχνικό».
Για το αν υπάρχουν διαφορές με τους προπονητές, σχολίασε πως «δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο τεχνικός λέει τις θέσεις που θέλει να αποκτηθούν παίκτες. Εμείς του προτείνουμε σε μια λίστα κι εκείνος λέει αν συμφωνεί. Συνήθως υπάρχει συνεργασία σε όλο αυτό. Ο τεχνικός είναι αυτός που αποφασίζει».
Από τον Γάλλο ζητήθηκε και ένα σχόλιο για το τι γίνεται, σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος καλός παίκτης. Που πάει; Στον Ολυμπιακό ή την Νότιγχαμ; «Είναι δύσκολο να προτείνεις ίδιους παίκτες στις δύο ομάδες. Γιατί είναι διαφορετικές, παίζουν σε διαφορετικό πρωτάθλημα κι άλλες ανάγκες έχουν οι δύο προπονητές, Μετά είναι και ο παίκτης που διαλέγει. Αν θέλεις να πας στη Νότιγχαμ, πας εκεί, αν θέλεις να πάς στον Ολυμπιακό, πας σε αυτόν». Για τις μετακινήσεις μεταξύ των δύο ομάων σχολίασε πως «νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Η ιδιοκτησία είναι ίδια, οι παίκτες είναι καλοί, αλλά για κάποιο λόγο να πρέπει να φύγουν. Και είναι καλό να πάνε στην μία ή στην άλλη ομάδα».
Για το προπονητικό του Ολυμπιακού και αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να φτιάξει κάτι ανάλογο στη Νότιγχαμ απάντησε ότι «είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει και στη Νότιγχαμ. Ο κ. Μαρινάκης έχει πάντα μεγάλες φιλοδοξίες. Πήρε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο και θέλει να τον ανεβάσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ο μεγάλος του στόχος. Θα ανακατασκευάσει το γήπεδο και στην πορεία θα αλλάξει και τις προπονητικές εγκαταστάσεις. Όπως για τον Ολυμπιακό έτσι θέλει το καλύτερο και για τη Νότιγχαμ». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θα είναι στην αγγλική ομάδα και την επόμενη σεζόν. «Ναι, ξέρω και τους δύο προπονητές. Γνωρίζω πολλούς πλέον στη Νότιγχαμ, μου αρέσει το ποδόσφαιρο εκεί και η πόλη, οπότε ναι θα είμαι και στον Ολυμπιακό και στη Νότιγχαμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα