Μασούρας: «Αυτοσκοπός για τον Ολυμπιακό οι Ομιλοι του Champions League»

Μασούρας: «Αυτοσκοπός για τον Ολυμπιακό οι Ομιλοι του Champions League»

Gazzetta team
Μασούρας: «Αυτοσκοπός για τον Ολυμπιακό οι Ομιλοι του Champions League»

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι... συνηθισμένοι σε τίτλους και παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση
Αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού έδειξε ο Γιώργος Μασούρας, μέσω των όσων είπε στο One Channel. Οπου αρχικά ρωτήθηκε για τα ματς με την Πλζεν. «Για μένα, προσωπικά, είναι όνειρο. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί αυτοσκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από ένα διάστημα αποχής. Η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίρνει το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται σε ομίλους του Champions League. Θεωρώ πως έχουμε το υλικό και την ικανότητα με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση να βρεθούμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση», είπε αρχικά.
Και μετά αναφέρθηκε στο αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ. Παίζουμε με μια ομάδα που θα διεκδικήσει σίγουρα την άνοδο στην Premier League. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγλλίας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε το βαθμό ετοιμότητας στον κόσμο μας και τους εαυτούς ώστε να μπορέσουμε με τον προπονητή να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι να βρισκόμαστε όλοι στο 100% για μια καλή αρχή».
Για την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσωπό του σχολίασε πως «σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται σε μια ομάδα και να έχει τον ρόλο του σε αυτή, πόσο μάλλον στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα